TOMMEL OPP. Daglig leder Shadi Khouri (t.v.) er veldig glad for responsen det nye spisestedet på Rognan har fått. Her sammen med Mahmod, Mohammad og søsteren Rama. Foto: Privat
TOMMEL OPP. Daglig leder Shadi Khouri (t.v.) er veldig glad for responsen det nye spisestedet på Rognan har fått. Her sammen med Mahmod, Mohammad og søsteren Rama.

Ble tatt på senga av enormt kundetrykk:

- Til slutt måtte vi bare droppe å svare telefonen

Daglig leder Shadi Khouri ved Scoreto på Rognan sier de har fått en begynnelse ingen turte å drømme om.

Publisert Sist oppdatert

SALTDAL: Da Scoreto endelig åpnet dørene forrige helg, hadde daglig leder Shadi Khouri og de andre ansatte tatt høyde for at det ville komme en del folk som var spente på hva de hadde å tilby.

Men det ble ganske tidlig klart at det var en ganske solid bom fra begynnelsen av.

- Vi ble litt overrasket ja, så ærlige må vi være, sier Khouri lattermildt til Saltenposten.

Han kunne ikke møtes for en prat, for han var allerede på vei til Oslo for å hente mer varer hos leverandøren.

- Det har vært en etterspørsel og et trykk vi aldri hadde trodd var mulig. Vi ble tomme for deig lenge før stengetid på åpningsdagen, og køen ble så stor at vi ikke hadde sjans til å svare på alle telefonene som kom, forteller han på telefon.

Nytt konsept

Det har tatt lang tid å komme i gang for Khouri etter at han tok over etter Go' biten som var i lokalene tidligere.

- Vi har gjort mye for å renovere og gjøre plassen helt slik vi vil ha den. Det er lagt fliser og hele ventilasjonsanlegget er byttet ut. Vi har fått andre disker og venter på at vi skal få innredningen helt ferdig, forteller han.

LANG KØ. Det har vært mange sultne saltdalinger innom Scoreto, som ligger der Best hadde bensinstasjon tidligere. Foto: Helge Simonsen
LANG KØ. Det har vært mange sultne saltdalinger innom Scoreto, som ligger der Best hadde bensinstasjon tidligere.

Mye annet

I tillegg til maten, satser de også på å ha mye spesialgodteri og brustyper som man vanligvis ikke får tak i på de vanlige butikkene.

- Det har vist seg å være en veldig stor etterspørsel etter slik ting, og jeg hadde ikke trodd det var mulig å selge så mye som vi har. Men det er ingen tvil om at det er mange som er ute etter slikt, det er blant annet det vi skal hente mer av nå, slår Khouri fast.

Takker kundene

Han sier de har fått lagt bedre kontroll på bestillingene nå, og sier at han er veldig takknemlig for at folk har vært vennlige og vist en stor tålmodighet i begynnelsen.

- Vi har helt fantastiske kunder, det er helt sikkert. Noen av dem måtte faktisk vente i flere timer på maten, og at de gjør det og ikke blir irritert, det er helt utrolig. Men vi skal levere god mat til de som vil ha, og kommer til å få enda mer på menyen etter hvert. Det er bare å glede seg, for det gjør vi, sier Shadi Khouri.

Powered by Labrador CMS