BAKER OG GRÜNDER. Solveig Pettersen og mannen Harry startet opp bakeriet på Høyjarfallmoen utenfor Rognan i 1988. Nå legger de ned drifta. Arkivfoto: Maria E. Trondsen
BAKER OG GRÜNDER. Solveig Pettersen og mannen Harry startet opp bakeriet på Høyjarfallmoen utenfor Rognan i 1988. Nå legger de ned drifta. Arkivfoto: Maria E. Trondsen

Solveig legger ned bakeriet etter 30 år med gjærbakst

Solveig Pettersen og mannen hennes har stått for ferske brød til saltdalingene siden 1988.

Publisert Sist oppdatert

SALTDAL: Solveig Pettersen og mannen Harry Pettersen startet opp bakeriet på Høyjarfallmoen utenfor Rognan sentrum i 1988. Nå legger de ned drifta.

I 30 år har paret stått for ferske brød til saltdalingene, i flere år drev de også bakeriutsalget i sentrum, som nå er overtatt av Bodø bakeri.

Da Saltenposten intervjuet paret i 2015, innrømmet de at det var hard konkurranse fra større bakeri, særlig i dagligvarebransjen. De holdt imidlertid koken med å levere lokal, fersk bakst fram til de skulle pensjonere seg.

Nå selger de driftige bakerne utstyret via salgssider på Facebook.

Powered by Labrador CMS