LIKTE ISEN. Eva Loe Grønnvold (12) likte møsbrøm-isen. Frida Testad (11) og Hannah Ramsvik (11) liker møsbrøm-lefse, men valgte en annen topping. Begge foto: Ina Sand Solli
LIKTE ISEN. Eva Loe Grønnvold (12) likte møsbrøm-isen. Frida Testad (11) og Hannah Ramsvik (11) liker møsbrøm-lefse, men valgte en annen topping. Begge foto: Ina Sand SolliTRAVEL DAG. Det ble en travel dag for de ansatte på Perlys. Fra venstre Per-Arne Østerkløft, Rønnaug Markussen og Robin Klausen.

ARCTIC RACE OF NORWAY

Lanserte ny møsbrøm-is under Arctic Race of Norway

Den var ifølge Eva Loe Grønvold veldig god.

Publisert Sist oppdatert

SALTDAL: - Vi har tenkt på det lenge, så det var jo en gylden anledning til å lansere den under Arctic Race, sier daglig leder Rønnaug Markussen.

De har tidligere i sommer servert smaksprøver av møsbrøm-softisen og milkshaken, og tilbakemeldingene var gode.

- Folk synes det er overraskende godt.

I tillegg forteller hun at det var mange som kom innom og prøvde isen.

- Mange var skeptiske først.

Nylanseringen er rett og slett at møsbrømen brukes som topping på softisen, og helles i milkshaken under miksingen.

- Nydelig! Kommer det fra et av bordene inne på gatekjøkkenet.

Eva Loe Grønnvold (12) var en av de som prøvde seg på en møsbrøm-softis.

- Den var god. Jeg var først skeptisk, sier hun.

- Er du glad i møsbrøm-lefse?

- Veldig, jeg elsker møsbrøm-lefse.

Nylanseringen blir framover et fast innslag i softis- og milkshakesortimentet på gatekjøkkenet.

Powered by Labrador CMS