GOD PIZZA. – Helt fantastisk, sier Ingrid Fridtjofsen (t.h.) om pizzaen på GATA-festivalen. Åse Jakobsen er tilsynelatende enig. Foto: Stig Bjørnar Karlsen
GOD PIZZA. – Helt fantastisk, sier Ingrid Fridtjofsen (t.h.) om pizzaen på GATA-festivalen. Åse Jakobsen er tilsynelatende enig.

Jøran fikk god hjelp fra mamma og pappa

Orlando har ansvaret for matserveringen på GATA-festivalen. Daglig leder Jøran Jensen fikk hjelp fra mamma og pappa.

Publisert Sist oppdatert

FAUSKE: - De liker å støtte opp, sier Jøran Jensen om mamma Monika Jensen og pappa Cato Pedersen, som heftig svinger seg rundt i den ene salgsboden på messeområdet.

Til sammen er det rundt ti personer engasjert i matserveringen. Noen er ansatte på Orlando og naboen Lille Japan Sushi. Andre er innleid for anledningen.

Rykk og napp

Serveringsstedet i Fauske sentrum har hatt matsalg inne på festivalområdet de siste årene, men nå er de alene om det. Jøran Jensen sier at det går bra, men innrømmer at det er en krevende oppgave.

- Matsalget går i rykk og napp. Det er et enormt rush rett etter at artistene går av scenen. Og det er veldig vanskelig å forutse hvor mye man skal kjøpe inn og hvor mye som blir spist.

Pizzarekord

Men det har gått bra. Vi selger bra og får gode tilbakemeldinger. Særlig mye solgte vi på FAMILIEGATA torsdag da det gikk ut 160 pizzaer på en og en halv time, sier Jøran Jensen.

De har valgt å ha fire retter å velge mellom. Pizza, kebab, burger og sushi. Logistikken hadde vært enklere med en eller to ting på menyen, men de har valgt å la kundene ha mer å velge mellom.

Powered by Labrador CMS