PREMIEREDAG. Idris Saleh åpnet My Pizza i Storgata 78 på Fauske torsdag 10. august. -Jeg håper vi blir godt mottatt. Alt jeg ønsker er at gjestene våre skal være fornøyde når de spiser hos oss, sier restauranteieren. Alle foto: Lise Ailin Rosvoll Berntzen
PREMIEREDAG. Idris Saleh åpnet My Pizza i Storgata 78 på Fauske torsdag 10. august. -Jeg håper vi blir godt mottatt. Alt jeg ønsker er at gjestene våre skal være fornøyde når de spiser hos oss, sier restauranteieren. Alle foto: Lise Ailin Rosvoll BerntzenMANGE SITTEPLASSER. Lokalene er store og rommer i overkant av 100 sitteplasser.SE MATEN BLI LAGET. For eier Idris Saleh var det viktig at kjøkkenet skulle være omgitt av glassvegger slik at gjestene kan se maten bli laget. - Vi bruker kun ferske, gode råvarer, sier han.GLEDER SEG. Idris Saleh gleder seg til å ta imot sultne gjester i den nyåpnede restauranten.

Skal servere Fauskes største pizza:

I dag åpner Saleh restauranten i Storgata

I dag åpner Idris Saleh dørene til restauranten My Pizza i storgata 78 på Fauske.

Publisert Sist oppdatert

FAUSKE: Restauranteier Saleh håper den nye spiseplassen på Fauske blir like godt mottatt som den han eier på Notdodden.

Full meny

- Der har vi mange faste kunder som kommer for god mat og ei hyggelig stund, sier Saleh med et smil.

Tross navnet, er det ikke bare pizza som står på menyen på den nyåpnede restauranten.

- I tillegg til pizza så har vi også pasta og full à la carte meny. Det er noe for alle ganer på menyen vår.

MANGE SITTEPLASSER. Lokalene er store og rommer i overkant av 100 sitteplasser.
MANGE SITTEPLASSER. Lokalene er store og rommer i overkant av 100 sitteplasser.

Gigant-pizza

Saltenposten er innom en halv time før dørene offisielt åpner. Det merkes at lunsjen ikke er inntatt ennå, duftene som fyller restauranten vekker nemlig appetitten.

Den nevnte appetitten blir heller ikke mindre når restauranteieren drar opp et bilde av det som sannsynligvis blir Fauskes største pizza.

- Denne er veldig populær på restauranten min på Notodden, sier han og peker på et bilde av en gigantisk pizza.

- Pizzaen er stor nok til å mette en hel familie, fortsetter Saleh, og avslører at han vil gi gjestene sine et ekstra godt tilbud på nettopp denne pizzaen nå når han åpner.

- Jeg vil gjerne at alle skal få smake denne, det er ikke uten grunn at den er så populær, sier han med et smil.

Gjestfrihet

I restauranten er det sitteplasser til i overkant av 100 gjester, men skal kunne romme flere dersom det er behov for det.

Saleh er opptatt av gjestfrihet og forteller at en av de fineste tingene ved å drive restaurant er alle de flotte menneskene han får lov til å bli kjent med.

- Her skal alle føle seg sett og velkommen.

Se maten bli laget

Kjøkkenet i restauranten er omgitt av glassvegger, så her kan man se maten bli laget. Dette er et viktig element for restauranteieren.

- Jeg vil at gjestene våre skal se at vi kun bruker ferske råvarer og lager maten fra bunnen av. De skal se at det er rent og gjøres skikkelig, sier han.

SE MATEN BLI LAGET. For eier Idris Saleh var det viktig at kjøkkenet skulle være omgitt av glassvegger slik at gjestene kan se maten bli laget. - Vi bruker kun ferske, gode råvarer, sier han.
SE MATEN BLI LAGET. For eier Idris Saleh var det viktig at kjøkkenet skulle være omgitt av glassvegger slik at gjestene kan se maten bli laget. - Vi bruker kun ferske, gode råvarer, sier han.

Fremtidsplaner

Saleh har allerede en restaurant ved samme navn på Notodden. Der har han syv ansatte og god inntekt. Det er overskuddet fra denne restauranten som han nå investerer for å åpne på Fauske.

- Jeg bodde på Fauske tidligere, så da ble det naturlig for meg å lete etter lokaler her, sier han og legger til at han har flere fremtidsplaner for restauranten på Fauske dersom den går bra:

- Jeg håper at vi skal kunne lage uteservering på baksiden. Denne blir i såfall ganske stor, men vi tar ett steg av gangen. Vi ønsker at dette skal gå bra og da må vi bygge oss sakte men sikkert opp. Nå er det viktigste for oss at vi åpner, og at folk får smake maten vår og kjenne på den hyggelige stemninga her.

GLEDER SEG. Idris Saleh gleder seg til å ta imot sultne gjester i den nyåpnede restauranten. Foto: Lise Ailin Rosvoll Berntzen
GLEDER SEG. Idris Saleh gleder seg til å ta imot sultne gjester i den nyåpnede restauranten.
Powered by Labrador CMS