PÅ STELL- Vi er glade for å ha fått Saltenlaks inn i sortimentet. De har det meste av logistikk på stell, sier daglig leder Johnny Ronesen i Nordlandsmat her sammen med daglig leder Yvonne Løvgavlen i Saltenlaks. Foto: Designia - Lars Antonsen.
PÅ STELL- Vi er glade for å ha fått Saltenlaks inn i sortimentet. De har det meste av logistikk på stell, sier daglig leder Johnny Ronesen i Nordlandsmat her sammen med daglig leder Yvonne Løvgavlen i Saltenlaks.

Gull-laksen skal til Helgeland

Et samarbeid med Nordlands- mat skal sette fart på salget sør for Saltfjellet.

Publisert Sist oppdatert

FAUSKE: I høst tok Saltenlaks gull i NM for sin hvitløkslaks som nå lanseres på det lokale markedet.

Sjømatprodusenten går samtidig tungt inn i butikkene i Mo i Rana og Mosjøen.

Nordlandsmat

Med seg på laget har Saltenlaks fått med seg Nordlandsmat som holder til på Mo. Det er en sammenslutning lokalmatprodusenter som satser på å markedsføre mat fra Nordland under en felles merkevare.

Her finner vi blant annet gulrotmarmelade fra Valnesfjord. Nord-reker, senneps-produkter fra Beiarn, ishavsrøye fra Sæterdal og oster fra Strandli gård.

- Logistikk

- Vi er glade for å ha fått Saltenlaks inn i sortimentet. De har det meste av logistikk på stell. Skal mindre produsenter bli sterke, må de små sammen, sier daglig leder Johnny Ronesen i Nordlandsmat.

Powered by Labrador CMS