SNADDER FOR ØYNE OG GANE. Bård 'Byfeskern' Larsen kunne nesten ikke vente med å få sette tennene i fristelsene kokkene på Orlando bar & grill vartet opp med. Foto: Kenneth Strømsvåg
SNADDER FOR ØYNE OG GANE. Bård "Byfeskern" Larsen kunne nesten ikke vente med å få sette tennene i fristelsene kokkene på Orlando bar & grill vartet opp med.

Bård tok med gjengen sin på kulinarisk blåtur

Byfeskern byttet ut jobbklærne med finstasen og inviterte ansatte til et noe forsinket julebord. Og det med en helt spesiell vri.

Publisert Sist oppdatert

FAUSKE: - Vi aner ikke hva vi kommer til å få servert, så dette skal bli veldig spennende, sa Bård Larsen da følget på 13 personer hadde satt seg ned rundt bordet inne på Orlando bar & grill lørdag kveld.

Leverte råvarene

Larsen og hans medsammensvorne hadde på forhånd vært innom spisestedet med noen solide mengder fisk av ymse slag. Det ryddet grunnen for det som vel med rette kan kalles en kulinarisk blåtur.

- Jeg vet jo hva vi har levert av råvarer, men hva som kommer ut av det, se det har vi overlatt helt og holdent til de flotte og dyktige kokkene her på Orlando. Da har fått fullstendig frie tøyler, og kan gjøre akkurat hva dem vil. Spennende, tindrer fiskeren som har et stort hjerte for nettopp fisken og det å tilberede og konsumere den lokalt.

HØSTET LOVORD. Kokkene på kjøkkenet hadde suksess med tilberedelsen av råvarene som selskapet selv hadde tatt med seg til festen. Fra venstre ser du Kristo Kiviselg, Martin Leesment og Oliver Aoveer. Foto: Kenneth Strømsvåg
HØSTET LOVORD. Kokkene på kjøkkenet hadde suksess med tilberedelsen av råvarene som selskapet selv hadde tatt med seg til festen. Fra venstre ser du Kristo Kiviselg, Martin Leesment og Oliver Aoveer.

Godt førsteinntrykk

Kokkene på kjøkkenet, tre i tallet, sløste slett ikke med tida. Mindre enn en halv time etter at det humørfylte følget satte seg ned sto maten på bordet.

- Ahhh, dette ser jo bare aldeles lekkert ut. Jeg gleder meg til å smake, og så skal du nok få full rapport senere. Jeg aner at det blir trilling av et høyt antall prikker på terningen, sa Bård Larsen, før oppmerksomheten ble fanget av fristelsene.

TIPP TOPP. Det var god stemning og fin melodi i klingende glass da Byfeskern-gjengen julebordet seg lørdag kveld. Katja Mikalsen og Knut Hansen var fornøyd med tingenes tilstand. Foto: Kenneth Strømsvåg
TIPP TOPP. Det var god stemning og fin melodi i klingende glass da Byfeskern-gjengen julebordet seg lørdag kveld. Katja Mikalsen og Knut Hansen var fornøyd med tingenes tilstand.

Sjelden feil med mat

Katja Mikalsen og Knut Hansen var to av de inviterte til julebordet. Etter en kort runde med smakebiter av de ulike rettene var dommen kjapt klar.

- Alt av dette smaker jo helt nydelig. Veldig bra, oppsummerte Katja.

- Helt enig. Dette ser ut til å bli en veldig trivelig kveld. Du vet, når det inviteres til mat, da kommer vi med en gang, for det blir jo sjelden feil, humret Knut.

LES MER OM DEN KULINARISKE BLÅTUREN I ONSDAGENS PAPIRUTGAVE AV SALTENPOSTEN

Powered by Labrador CMS