Denne gjengen var veldig godt fornøyde med maten og opplegget Tommy Edvardsen disket opp med i helgen. Fra venstre Jan Karlsen, Geir Jensen, Tommy Edvardsen, Wenche Karlsen og Hilde Johansen. Foto: Espen Johansen
Denne gjengen var veldig godt fornøyde med maten og opplegget Tommy Edvardsen disket opp med i helgen. Fra venstre Jan Karlsen, Geir Jensen, Tommy Edvardsen, Wenche Karlsen og Hilde Johansen.

Tradisjonsmatdagan:

- Alt her er smaker nydelig

Det var mye som skulle smakes på og det ble mange tomler opp for maten på Nordnes i helgen.

Publisert Sist oppdatert

Noen av de som hadde møtt opp tidlig på søndagen under Tradisjonsmatdagan fant vi på en benk ved bålpanna der kaffekjelen hang og godgjorde seg.

Den hadde Tony Johansen stålkontroll på, selv drakk han den fra en trekopp som definitivt har sett sine påfyll med kaffe.

Geir Jensen, Wenche Karlsen, Hilde Johansen og Jan Karlsen hadde nettopp tømt én tallerken fra buffeten og gikk med på en prat før de skulle fylle på.

- Man spiser jo alt mulig her. Koldtbordet er fantastisk. Alt er godt der, ikke bare godt men nydelig, slår de fast.

De har vogn på Nordnes og beskriver seg som fast inventar.

- Vi har vært her mye. Denne helgen er veldig viktig og da må vi være her, sier de.

De stiller opp og hjelper til når det trengs og synes det er veldig godt å ha helgen med tradisjonsmat tilbake for fullt - og helt uten koronarestriksjoner.

- Hva er det som er best her?

- Det er jo umulig å svare på. Det er jo for eksempel 30 desserter eller noe sånt og alle de er jo gode - i tillegg til et nydelig koldtbord. Å komme inn her og kjenne luktene er helt fantastisk, konkluderes det.

- Men vi kan ikke spise alt, så vi prøver nok å få med oss de lokalproduserte tingene som ikke er så vanlige lenger, sier de.

Om de koste seg? Veldig - akkurat som alle andre som var innom dersom vi skal tolke ansiktsuttrykk og go-lyder fra de ulike bordene.

Powered by Labrador CMS