FIKK POKALEN. Tor Ove Olsen jobber til daglig i Wenberg Fiskeoppdrett, og gikk til topps i konkurransen på Fauske. Foto: Salten Aqua
FIKK POKALEN. Tor Ove Olsen jobber til daglig i Wenberg Fiskeoppdrett, og gikk til topps i konkurransen på Fauske.

Tor Ove var raskest med kniven

Tor Ove Olsen gikk av med seieren i filetkonkurransen på Salten Mat i helga.

Publisert Sist oppdatert

FAUSKE: I år som i fjor ble det arrangert flieteringskokurranse under Salten Mat på Fauske. Med ferdig sløyd laks fra Salten Aqua, var det opp til deltakerne å få fram de beste filetene på kortest mulig tid.

Konkurranse

Det var fem deltakere med i konkurransen, noen med mer erfaring enn andre.

Veronica Furnes Opsahl fra Fesk-kjerringa - Alt om sjømat , Mathias Båtnes fra Lille Japan Sushi , ordfører Marlen Rendall Berg fra Fauske kommune, Tor Ove Olsen fra Wenberg Fiskeoppdrett og Johnny Løkås fra Salten Salmon stilte alle opp for å gjøre opp seg imellom hvem som var best i filetskjæringa.

Johnny Løkås både deltok i konkurransen og loset både store og små filetskjærere hvordan man fileterer en laks før det hele kom i gang.

Gikk til topps

I juryen i år deltok Hege fra Heges Matopplevelser, Thomas Nilsen fra Lovundkokken og Byfeskern Bård Larsen.

Etter at alle hadde hatt sine forsøk på fisken, var det klart at juryen mente at det var Tor Ove Olsen fra Wenberg Fiskeoppdrett som gikk av med seieren i den uhøytidelige konkurransen.

Powered by Labrador CMS