DE FØRSTE GJESTENE. Bente Nøvik (66) og Steinar Bang Hansen var de to første gjestene som ankom når hotellet åpnet uteserveringen fredag formiddag. De hadde tatt turen helt fra Bodø. Foto: Alle foto Lise Berntzen
DE FØRSTE GJESTENE. Bente Nøvik (66) og Steinar Bang Hansen var de to første gjestene som ankom når hotellet åpnet uteserveringen fredag formiddag. De hadde tatt turen helt fra Bodø.

Sola skinner på nyåpnet uteservering

(FAUSKE) Denne helga er det meldt opp mot 31 grader i skyggen i Indre Salten. Da er det jo passende at uteserveringen til Fauske hotell åpnet i dag.

Publisert Sist oppdatert

Værvarslet viser en strålende gul sol og temperaturer opp mot tredvetallet. Hvor lenge det varer, vet ingen akkurat nå.

Da gjenstår det lite annet å gjøre, enn å nyte godværet mens det er her.

Passende nok har Fauske hotell åpnet uteserveringen akkurat i dag. Med utsikt mot sjøen kan man nyte forfriskninger servert av smilende ansatte på terrassen.

FRISTENDE. Det frister å bli sittende i sola på terrassen til hotellet for så å dra videre til Kaptein Larsen senere på kvelden.
FRISTENDE. Det frister å bli sittende i sola på terrassen til hotellet for så å dra videre til Kaptein Larsen senere på kvelden.

Tok turen fra Bodø

Steinar Bang Hansen (62) og Bente Nøvik (66) har tatt turen fra Bodø til Fauske for åpningen.

- Her var det jo helt perfekt å sitte, det var faktisk kaldere i Bodø, sier Steinar.

- Det er fint å sitte sånn her og ha utsikt mot sjøen, og så var det jo så flotte farger her ute, stemmer Bente i og peker på de oransje stolene og blomsterdekorasjonene som står på bordene.

De to nyter potetgull, kaffe og forfriskninger i stett-glass for anledningen. Alkoholfrie vel og merke.

- Hadde jeg hatt ikke hatt bilen med, så ville det helt klart blitt ei iskald øl istedenfor, opplyser Steinar før han tar en slurk av eplejuicen.

EN VELFORTJENT PAUSE. Hotelldirektør Trine Nøvik tar en velfortjent pause i sola. Hotellet har rekord i antall overnattingsgjester i juni og juli.
EN VELFORTJENT PAUSE. Hotelldirektør Trine Nøvik tar en velfortjent pause i sola. Hotellet har rekord i antall overnattingsgjester i juni og juli.

Rekord-måneder

Hotelldirektør Trine Nøvik kommer ut på terrassen for å se til gjestene, og få litt sol i ansiktet.

- Her er det travle dager, vi har rekord i antall gjester både for juni og juli, kan hun opplyse.

- Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten alle de dyktige ansatte jeg har her. Jeg er så utrolig stolt av den jobben dem gjør, fortsetter hun takknemlig.

Hun beskriver ansatte som står på og alltid gjør det lille ekstra for at gjestene skal få en fin opplevelse.

Er du fornøyd med å endelig ha fått åpnet uteserveringen?

- Ja virkelig fornøyd. Her må det jo være perfekt å starte kvelden med en bedre middag og en drink før man kanskje drar videre til Kaptein Larsen. En helaften som passer flott på dager som dette.

GODT TEAM. Restaurantsjef Andreea Larsen (38) og soussjef Ziad Albuaini (27) er et godt team som sørger for at gjestene får noe godt å spise og drikke.
GODT TEAM. Restaurantsjef Andreea Larsen (38) og soussjef Ziad Albuaini (27) er et godt team som sørger for at gjestene får noe godt å spise og drikke.
Powered by Labrador CMS