SUSHI TIL FJELLS. Lars Antonsen serverte sushi i Sulitjelma Fjellandsby og promoterte det nye selskapet Home Sushi som nå kan komme hjem til deg og holde sushikurs. Begge foto: Arild Bjørnbakk
SUSHI TIL FJELLS. Lars Antonsen serverte sushi i Sulitjelma Fjellandsby og promoterte det nye selskapet Home Sushi som nå kan komme hjem til deg og holde sushikurs. Begge foto: Arild Bjørnbakk

Selskap for sushi

Et nystartet selskap på Fauske tilbyr nå kurs og opplæring hjemme hos folk.

Publisert Sist oppdatert

FAUSKE: Home Sushi er navnet på det nye selskapet som tilbyr kulinariske godbiter på flere ulike måter.

Hjemmekurs

- Vi kan godt komme hjem til deg med full pakke med kurs og det du ellers behøver til et selskap. I tillegg til sushi-kurset kan vi også ta med oss det du har behov for av drikke eller annet, forteller Lars Antonsen.

Han er en av de tre som står bak det nye selskapet. De to andre i selskapet er kokken Sven Ove Lofthus og en ikke ukjent konsernsjef, Geir Wenberg i Salten Aqua.

Populært

De vil lære folk kunsten å lage sushi selv. Sushi er trendmat, sosialt og sunt.

«Det er ikke så vanskelig som du tror», sier det nye selskapet i sin presentasjon.

De anbefaler å invitere familie og venner på en spennende kulinarisk reise i japansk mattradisjon.

- Her kan du virkelig imponere. Du får også med deg de mest grunnleggende måter denne maten lages, reklamerer de med.

Firmapakker

Det er ikke bare kursing det nye selskapet tilbyr. Home Sushi har også en egen teambuilding-pakke som inneholder litt historikk og anekdoter om sushi, et praktisk minikurs og selvfølgelig lunsj til de ansatte.

- Vi kommer på besøk på arbeidsplassen, og rigger og dekker opp i kantine eller kantinekjøkken, forteller Antonsen.

Selskapet vil vise at dette dreier seg om mer enn rå fisk.

Smaksprøver

Utenfor lokalene til Sulitjelma Fjellandsby sin kafé hadde Lars Antonsen tatt oppstilling påskeaften for å profilere det nye selskapet. Med seg hadde han et stort antall plater med ferdiglaget sushi. Da han pakket sammen noen timer senere, var det bare smuler igjen.

- Dette ble godt mottatt, sa Lars til Saltenposten før han avsluttet sin profilering i Sulis-fjellene.

Powered by Labrador CMS