Hongri åpnet døreneFORNØYDE GJESTER. Rolf Hansen får bevertning av Aina Olsen på Hongri på selveste åpningsdagen.
Hongri åpnet døreneI SLIP1. Et nytt skilt har kommet opp for å bli på Slip1-senteret på Rognan.
Hongri åpnet døreneMYE FOLK. Det var mange som ville besøke det nye spisestedet på Rognan åpningsdagen, men de måtte forholde seg til smittevernreglene.
Hongri åpnet dørenePÅFYLL. Carita Aronsen skjenker kaffe til gjestene på Hongri.
Hongri åpnet døreneERFAREN GJENG. Sarah Risvåg og resten av arbeidsgjengen på Hongri har god erfaring i bransjen.

Nytt spisested falt i smak

Restauranten Hongri var så full den kunne være da dørene åpnet torsdag.

Publisert Sist oppdatert

SALTDAL: Når Saltenposten besøker Rognans nye restaurant Hongri, er det folk ved rundt 70 prosent av bordene. Rundt lunsjtider var det så fullt det kunne være med tanke på smittevernhensyn. De første hundre gjestene fikk gratis cupcakes.

Daglig leder Aina Helen Olsen er strålende fornøyd med dagen så langt, og superlativene sitter løst.

- Det har vært en veldig flott åpningsdag, med masse folk, og vi er veldig fornøyde. Det har vært ordentlig koselig å endelig få åpne dørene, og vi har en fantastisk flott arbeidsgjeng som står på her, så det har gått supert.

- Har dere kjent på noen form for kaos?
- Nei, dette er folk som har gjort sånt som dette før, så det har ikke vært noe problem. Det har gått kjapt å få ut mat, og kakediskene ser kjempefine ut.
- Hva er det folk spiser mest av på åpningsdagen?
- Det har gått veldig mye fra både kakedisken og fra kjøkkenet, så det er en god blanding.

Olsen forteller at de er nøye med å følge smittevernregler, og at de har regulert på bordene i enkelte tilfeller hvor det har vært nødvendlig.

Powered by Labrador CMS