AVVIK. Pizzabakeren hadde besøk av Mattilsynet i februar og fikk pålegg om å rette opp feil for å jobbet i samsvar med næringsmiddelhygieneforskriften. Alt er nå rettet opp og saken er lukket. Foto: Tarjei Abelsen
AVVIK. Pizzabakeren hadde besøk av Mattilsynet i februar og fikk pålegg om å rette opp feil for å jobbet i samsvar med næringsmiddelhygieneforskriften. Alt er nå rettet opp og saken er lukket.

Måtte iverksette tiltak etter besøk fra Mattilsynet

Pizzabakeren på Fauske fikk pålegg om å utbedre flere feil og mangler etter besøk av Mattilsynet.

Publisert Sist oppdatert

Nå er avvikene utbedret og saken lukket, skriver Avisa Nordland.

Det var i februar i år myndighetene var på besøk i pizza-restauranten, og der fant de flere ting å sette fingeren på. Blant annet var det hull i vegger og dører som måtte utbedres, og bunnen på serveringsdisken var malingsslitt og vasstrukken.

- Malingslitte overflater og overflater med hull og sår er vanskelig å holde rene. Treverk og porøse materialer kan også trekke vann. Det øker faren for oppvekst av mugg og sopp. Det er ikke ønsket i rom der det er matvarer, skriver Mattilsynet i rapporten etter besøket.

Disse avvikene mente myndighetene var regelbrudd, men i mars svarer daglig leder Rolf Berg-Jensen at feilene er utbedret.

Han driver Pizzabakeren på Fauske gjennom selskapet TB-J Invest AS.

I tillegg til de materielle utbedringene har Berg-Jensen hatt opplæring av ansatte på internkontrollsystemet.

Dermed kunne Mattilsynet lukke saken.

Powered by Labrador CMS