Tor Olav Lundal fra Lundall Nord får førsteprisen fra juryleder Stian Haugnes.
Tor Olav Lundal fra Lundall Nord får førsteprisen fra juryleder Stian Haugnes.

Lundals kjøttkaker gikk til topps

Lundal Nord fra Breivik stakk av med seieren i konkurransen Arktisk verdiskapning.

Publisert Sist oppdatert

Kjøttprodusenten Lundal Nord fra Breivik i Salten stakk av med seieren i konkurransen Arktisk Verdiskaping i dag. De saftige og smakfulle kjøttkakene imponerte juryen, i tillegg til suveren innpakning og topp design. – Her får vi både historien og produktet samtidig, den skiller seg definitivt ut i mengden og har et stort markedspotensial, sa en fornøyd juryleder, Stian Haugnes, til daglig kjøkkensjef ved Thon Hotel Lofoten.

– Jeg er skikkelig glad - og overrasket! Det sier Tor Olav Lundal, en av tre brødre som driver familiebedriften ilag med faren. Han mener mye av suksessen skyldes den nye innpakningen som de har lagt ned mye energi i å utvikle sammen med designbyrået TANK. Oppskriften er basert på bestemors kjøttkaker, ispedd gode råd fra lokalbefolkninga i Breivik som prøvesmakte varene.

Powered by Labrador CMS