VELDIG TRAVELT. Det ble travelt bak disken for avdelingsleder Line Nordal, Glenn Fredriksen og Bjarne Mosås fra Bodø Bakeri på åpningsdagen i januar. Og fortsatt går det så det suser for de ansatte på bakeriutsalget på Rognan. Foto: Sylvia Bredal
VELDIG TRAVELT. Det ble travelt bak disken for avdelingsleder Line Nordal, Glenn Fredriksen og Bjarne Mosås fra Bodø Bakeri på åpningsdagen i januar. Og fortsatt går det så det suser for de ansatte på bakeriutsalget på Rognan.

Liv laga på Rognan

Bodø Bakeri har hatt et rekordår og ser lyst på tingenes tilstand etter oppstarten i Saltdal.

Publisert Sist oppdatert

INDRE SALTEN: 2015 ble et stort år for Bodø Bakeri, med ny omsetningsrekord og over 30 millioner kroner i driftsinntekter. Det til tross for at utsalget på Hunstadsenteret måtte stenges på grunn av brann.

Men det går rette veien for utsalgene på Fauske og Rognan.

Gir gode tall

Utsalget på Rognan, som åpnet i januar i år, har ikke bidratt til rekorden i fjor. Men det er liv laga i Saltdal, skal vi tro Bjarne Mosås i Bodø Bakeri.

- De har gitt gode tall, og er med på å bidra til at vi skal få et godt resultat i år også, sier han til Saltenposten.

Han forklarer at det var den samme effekten de så da de overtok på Fauske.

- Vi ser at de lokale utrolig takknemlig for at noen kommer og satser på små plasser. Vi var først litt nervøse for dette med at Bodø skulle komme til Fauske, sier Mosås, som ikke lenger trenger å bekymre seg for at de ikke er velkomne.

Fauske-kak

Nå er de fire som jobber på bakeriutsalget på Rognan.

Også Fauske bidrar til den positive utviklinga for Bodø Bakeri.

- Utsalget har vært bra siden vi åpnet her, og produksjonen som skjer på Fauske har blitt viktig for bakeriet, sier Mosås.

Tre konditorer og en baker jobber her. Mesteparten av produksjonen av kaker skjer nå på Fauske, og disse kjøres til Bodø og Rognan.

Powered by Labrador CMS