Gata 22:
Jøran lager mat til Gata
Orlando Bar & Grill blir å servere mat under årets Gatafestival på Fauske.
FAUSKE: Jøran Jensen som er daglig leder for Orlando Bar & Grill på Fauske kan fortelle at de blir å tilby både mat og afterparty under årets Gatafestival.
Shawarma
Under festivalen skal Orlando ordne med mat for besøkende og de som er backstage. For besøkende blir det holdt foodcourt på festivalområde.
- Vi blir å servere shawarma med marinert kylling, burger, og pølser. I tillegg har vi vegetartilbud og glutenfri mat, sier Jøran.
Logistikken
Jensen er også klar over hva som er den største utfordringen med å ordne mat til en festival.
- Logistikken kan ikke sammenlignes. Det er vanskelig å beregne og kalkuler mengden mat man skal forberede. Vi lagde mat i fjor, men da var det koronarestriksjoner. Vi satser på at det går bra og det blir artig. Det handler om å svi mens jernet er varmt, sier Jensen.
Orlando har også en egen festivalmeny under Gata. Jensen håper selvfølgelig på godt vær under festivalen. Prognosene er kanskje ikke så gode, men været er skiftende. Uansett er ikke Jensen redd for regnet.
- Vi har fine telt og er ikke redd for litt regn. Vi satser på å være heldig med været, og er været bra da selger vi jo mer, forteller Jensen.
Afterparty
På både fredag og lørdag under Gatafestivalen blir Orlando også å tilby afterparty.
- På fredag og lørdag holder vi afterparty på Orlando til klokken tre på natta. Der har vi skjenkebevilgning og det blir DJ. sier Jensen.
Billetter til afterpartyet ligger ute på nettet og det er 18 års aldersgrense.