GODE BIDRAG. Disse fire er blant mange som har bidratt til kokeboka. Fra venstre Khabat Staee som har designet boka, Bjørn Fridtjofsen med bilder, Ellen Berghulnes med oppskrift på rengakak og kavring og Synnøve Hansen med oppskrift på fersk kjøttsodd og karamellpudding. Foto: Sverre Breivik
GODE BIDRAG. Disse fire er blant mange som har bidratt til kokeboka. Fra venstre Khabat Staee som har designet boka, Bjørn Fridtjofsen med bilder, Ellen Berghulnes med oppskrift på rengakak og kavring og Synnøve Hansen med oppskrift på fersk kjøttsodd og karamellpudding.

Ga ut kokebok på kirkas bursdag

Nøyaktig på dagen 75 år etter at Øvre Saltdal kirke ble åpnet, ble kokeboka med 75 oppskrifter lansert i Kirkestua.

Publisert Sist oppdatert

Kjære leser!

Kjøp abonnement for å få tilgang til alt innhold på Saltenposten.
Se alle våre abonnement her

Digital
Måned

59,-

Kjøp nå

Digital
Halvår

1 210,-

Kjøp nå

Digital
Helår

1 890,-

Kjøp nå

Powered by Labrador CMS