Eieren gir bort Hongri dersom noen vil drive videre
Eier Trond Amundsen gir bort hele restaurant Hongri på Rognan til nye eiere som vil drive den videre.
SALTDAL: - I disse tider når Slipen og Blåfrost «foreløpig» er historie, og hele Saltdals Aina søker nye utfordringer, så ønsker jeg at Hongri skal bestå som den merkevaren den er blitt, skriver Trond Amundsen i en pressemelding.
Han synes Rognan og Saltdal trenger en flott restaurant/kafe som kan være et tilholdssted i forbindelse med alle arrangementene, julebordene, konferansene, lukkede selskaper og så videre.
- Når daglig leder Aina med sitt team,har bygd opp Hongri til den møteplassen og merkevaren det har blitt, så ønsker jeg som eier å gi vekk hele restauranten med noen garantier fra ny(e)eiere, skriver han videre.
Amundsen opplyser at restauranten er bygd opp med høyeste kvaliteter og totalt er det investert cirka sju millioner i prosjektet.
Hongri har plass til 50 gjester i hovedrestauranten, 20 i Chamber/lukket avdeling og 60 i uteserveringen.
- Som man vet slutter daglig leder Aina, og søker nye utfordringer i høst. Som eier ønsker man at dette prosjektet overtas av dyktige drivere så snart som mulig for å få med seg den beste tiden som er julebordsesongen.Om det ikke lykkes å finne nye «rette»eiereila kort tid, så har man tatt valget å stenge Hongri fra 1. desember. Om det er lokaleeller eksterne som ønsker å stille de nødvendige garantiene, så beholder alle ansatte jobbene sine og Hongri vil fortsatt være nummer én på Rognan! Ønsker du/dere at Hongri fortsatt blir en del av Rognan? Ditt valg, avslutter Amundsen.