RELIGIØST. - Navnet Holy Donuts falt bare ned i hodet mitt. Vi vil lage donuts som får folk til å utbryte: ”Holy Donuts så godt!” eller lignende, forklarer donut-gründer Tim Meyer (31).
Alle foto: Erica Restoften
- Det er litt smør på flesk, men det liker vi!
- Det var en kollisjon med en rein som gjorde at jeg ble værende en stund og fikk smaken på Nord-Norge igjen. Vi satser seriøst og vil etablere gode arbeidsplasser i området, med donuts i fokus.
- Det er et donut-hungrig folk vi er kommet til. Det begynner å ta seg opp også på Fauske og folk kommer kjørende fra Rognan for å hente. Det er jo en halvtimes kjøring unna, så det virker som jungeltelegrafen går bra! Det virker som det er på den måten det meste av etterspørselen kommer.
Saltenposten møter Tim Meyer hjemme på kjøkkenet i Valnesfjord. Et kjøkken som per tid også leverer som industrikjøkken, med alt det innebærer av krav og behov for orden og nøyaktighet.
Tim og bestekompisen Fabian Krokaa (28), fra Ski utenfor Oslo, har rigget seg til for dagens produksjon.