REIN-WRAPS. Saltfjellet rein og familien Oskal er populære med sine rein-wraps når de står på stand. Fra venstre Nina, Elin Ante Biete og Per Ole. Foto: Sylvia Bredal
REIN-WRAPS. Saltfjellet rein og familien Oskal er populære med sine rein-wraps når de står på stand. Fra venstre Nina, Elin Ante Biete og Per Ole.

Mottok gjev pris:

- De er fremtidsrettet og nyskapende i sitt arbeid

(SALTDAL) Saltfjell Reinprodukter har imponert Innovasjon Norge.

Publisert Sist oppdatert

Nina Oskal og Per Ole Oskal har mottatt bedriftsutviklingsprisen i landbruk for Nordland. De har i tillegg til mat satset på opplevesesturisme, hvor både lokale og internasjonale gjester kan få innblikk i samiske tradisjoner og verdier gjennom sang, joik, mat og opplevelser bedriftens kunder.

- De er fremtidsrettet og nyskapende i sitt arbeid, og setter preg på mat og opplevelsesnæringen i Nordland og Norge. De er en god formidler av samiske tradisjoner og verdier, roser Monica Ahyee, direktør ved Innovasjon Norge Nordland.

Oskal arbeider for å ta vare på de samiske mattradisjonene og er opptatt av å sikre høy kvalitet på produktene. Dette gjøres i deres EFTA-godkjente produksjonsanlegg, og bruker kun sine egne dyr i produksjonen.

Powered by Labrador CMS