DAGLIG LEDER. Aina Helen Olsen valgte å forlate jobben som restaurantsjef ved Scandic hotel Fauske. Nå skal hun lage god mat på en flunkende ny restaurant på Rognan. Arkivfoto: Arild Bjørnbakk
DAGLIG LEDER. Aina Helen Olsen valgte å forlate jobben som restaurantsjef ved Scandic hotel Fauske. Nå skal hun lage god mat på en flunkende ny restaurant på Rognan. Arkivfoto: Arild BjørnbakkSTORT. Det nye spisestedet skal romme rundt 90 gjester innendørs. Det er Løwini i Bodø som står bak designet og løsningene.

Ny millionsatsing:

Aina skal drive ny restaurant på Rognan

Aina Helen Olsen sa opp jobben som restaurantsjef på Scandic Fauske for å starte opp nytt spisetilbud på Rognan.

Publisert Sist oppdatert

Aina Helen Olsen blir daglig leder for det nye og eksklusive spisetilbudet på Rognan. Det var Avisa Nordland som først skrev om saken. Aina har valgt å si opp stillingen som restaurantsjef på Scandic hotel på Fauske.

Se bildene: Slik blir den nye restauranten

90 gjester

Aina blir nå medeier i den nye restauranten, som er eid av Hasan Saruji. Hun sier til Avisa Nordland at hun gleder seg til å komme i gang, men at det satt langt inne å si opp jobben på Fauske hotell.

Mellom fire og fem millioner kroner er prislappen på restauranten, og den skal ha plass til opptil 90 gjester inne på dagtid-serveringen. Det blir i tillegg 30 plasser på uteserveringen.

Slip1

Restauranten skal ligge i Slip1-senteret på Rognan. Hasan Saruji har trukket ut nettopp Aina Helen Olsen til å være på laget, fordi han har sett at hun er dyktig.

- Jeg gleder meg mye til å jobbe sammen med daglig leder Aina. Hun blir utrolig viktig for oss, med sin faglige kunnskap og sitt lederskap, og hun er rå på kundeservice, sier Hasan til Saltenposten.

November

STORT. Det nye spisestedet skal romme rundt 90 gjester innendørs. Det er Løwini i Bodø som står bak designet og løsningene. Foto: Løwini
STORT. Det nye spisestedet skal romme rundt 90 gjester innendørs. Det er Løwini i Bodø som står bak designet og løsningene.

Målet er at restauranten skal åpne i november.
- Det har tatt et helt år å komme så langt som vi har kommet nå. Vi har jobbet godt og hardt med å finne de riktige samarbeidspartnerne.
Løwini fra Bodø har stått bak designet av restauranten.
- Det blir veldig koselig, sier Hasan Saruji.

Powered by Labrador CMS